Selecteer een pagina

6 mei 2009 daar ligt eigenlijk de oorsprong van onze droom. We trouwden in Italië in aanwezigheid van familie en vrienden. Op Borgo Belfiore, verscholen in het groen, tussen de slingerende landweggetjes. Gerund door een Nederlands echtpaar die dit pareltje daar hebben opgebouwd. Als we dit ooit kunnen realiseren, spraken we naar elkaar uit.

Samen zorgen voor andere mensen, zorgen dat andere mensen blij zijn en zelf gewoon leven. Puur, eerlijk en eenvoudig.

Alleen, we hadden samen ook eerst nog een andere wens. Helaas is dat niet gelukt en in de jaren die volgden begon het weer te borrelen in onze buik. Want …. ja als 1 wens geen werkelijkheid wordt, betekent het niet dat de 2e niet uit kan komen.

Zo begon onze zoektocht, eerst in Brazilië omdat Thomas heel veel heeft met voetbal en een goede vriend van ons daar vandaan komt. Een B&B met daarnaast een voetbalschool was het plan. We zijn een aantal keren dicht bij geweest. Maar telkens door omstandigheden ging het niet door. Toen we samen door hadden dat Brazilië hem niet ging worden was mijn eerste ingeving: stop maar.. Het lukt niet. Thomas kent echter het woord opgeven niet en we zochten door.

In een ander land, een andere plek, wel met dezelfde taal en een vergelijkbare persoonlijkheid van de inwoners. Portugal!  

En dus vertrokken we richting Portugal. In 2018 reden we van Porto naar de Algarve. Ergens halverwege kwamen we aan de Zilverkust. Een prachtige kuststrook tussen Porto en Lissabon. Met een aantal mooie plaatsen en veel potentie voor de toekomst. 

Het heeft even geduurd voor we eindelijk de sleutel mochten ontvangen van het huis waar we nu trotse eigenaar van zijn. Ik zal jullie dit verhaal besparen. De blik naar de toekomst is belangrijker.  

We zullen jullie in deze blogs op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Momenteel wordt er druk verbouwd, en wij kunnen niet wachten daar ook onze handen uit de mouwen te steken. Uiteraard is het nog even afwachten wanneer we weer die kant op mogen. 

Vanaf het moment dat het mag zullen we hier foto’s, filmpjes en verhalen delen. Zodat jullie weten wanneer we klaar zijn om onze gasten te kunnen ontvangen. We kijken er naar uit!