Selecteer een pagina

Over ons

Over enkele maanden openen wij, Thomas en Christel onze kleinschalige vakantieaccomodatie Casa-Simplicity.

In het zuidwesten van Portugal, ongeveer 65 km boven Lissabon ligt aan de kust bij Foz do Arelho het kasteeldorpje Obidos. Daar starten wij in het groene dorpje Gracieira onze AL (Alojamente Local).

De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om deze droom te laten slagen. Op dit moment zien wij stap voor stap de realisatie hiervan.

Tussen de appelbomen, prachtige vergezichten en groen kunnen wij u straks laten genieten. Wij realiseren 3 kamers met allen een eigen terras  2 glampingtenten en later in het project 2 studios om te overwinteren. Een gezamenlijke ontbijtruimte, zwembad en uiteraard vertier op het terrein in de vorm van jeu de boules, boomhut, voetbal, trampoline.

Altijd 1 stap verwijderd van verse sinaasappels of manderijntjes die u zelf uit de boom kunt plukken. Wij bieden u eenvoudige luxe, warmte, een plaats waar u tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuur en verschillende mooie plaatsen om u heen.

Na een bezoek aan het strand, waar de zon u verwarmd heeft, nog een duik nemen in het zwembad. En daarna deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd. Of wanneer u dat liever wilt, de zon onder zien gaan op uw eigen terras en zelf de bbq aan.

Samen staan wij voor puur en eerlijk! Persoonlijke aandacht daar waar gevraagd, en vrijheid daar waar nodig.

In de blog op deze site kunt u ons volgen en zien hoe onze droom langzaam realiteit wordt. Hier hebben wij ook jullie voor nodig. Want jullie zijn tenslotte straks onze 1e gasten.

Volg de verbouwingen