Wij zijn Christel en Thomas

Het afgelopen jaar hebben wij samen hard gewerkt om onze lang gekoesterde droom waar te maken. Met aandacht en liefde hebben wij Casa-Simplicity aan de Costa de Prata in het mooie Portugal neergezet.

Casa-Simplicity is meer dan een B&B. Het is een plek waar je je thuis voelt. Door kleinschaligheid, persoonlijkheid, aandacht en passie. Alle kamers zijn ingericht met een persoonlijke mix van vintage en nieuw.

Op het terrein staat een prachtige Adega. Het oude wijnhuis wordt ons pareltje. De vergunning voor het realiseren van 2 prachtige appartementen en 1 kamer laat wat langer op zich wachten. In het najaar van 2023 hopen we te kunnen starten met de verbouwing.  De oude elementen, zoals de wijnpers, het stenen wijnvat en de prachtige natuurstenen muren blijven bewaard.

Tot aan het moment van de verbouwing betrekken we de Adega bij onze bijzondere Casa momenten. Denk aan workshops of een gezamenlijke BBQ-avond op de binnenplaats van de Adega.

Wil jij in de toekomst genieten van een milde winter? Lunchen in de zon, en in de avond met een boek op de bank. Luisteren naar het knisperende haardvuur? Dan bieden onze appartementen de mogelijkheid voor overwinteraars. Uiteraard is het ook in de zomer goed vertoeven met je gezin. 

Spreekt “ons verhaal” je aan? Dan ontmoeten we jou graag op onze favoriete plek!

Neem contact op

Onze faciliteiten

Ontbijt

Wij serveren dagelijks een vers, afwisselend ontbijt. Zoveel mogelijk biologisch en streekgebonden. Wij houden rekening met eventuele allergieën. En als het weer het toe laat serveren wij ons ontbijt ook lekker buiten. 

Zwembad

In de tuin ligt een zwembad, van 8 x 4 meter van 150 tot 180 cm diep. Om het zwembad een ruim terras met ligbedden en parasols. Heerlijk zonnen, genieten en ontspannen.  

Gemeenschappelijke ruimte

Ontspannen in de loungehoek met een goed boek en een koud drankje. Dit drankje mag je zelf uit de koelkast pakken. Wij gaan uit van het principe dat de meeste mensen deugen. Dus schrijf je hier op wat je hebt genomen samen met de naam van de kamer.

WIFI

Casa-Simplicity is voorzien van gratis wifi.

Parkeren

Parkeren kan op eigen afgesloten parkeerterrein.

Lunch & diner service

In overleg bieden wij lunch en diner service aan. Ook organiseren wij gezamenlijke BBQ en/of tapasavonden.

Cha da tarde

Wanneer je in de namiddag thuis komt van een heerlijk dagje in de regio (zoals het strand van Foz do Arhelho, het kasteelstadje Obidos of zelfs een dagje Lissabon) zorgen wij dat er een drankje en wat lekkers klaar staat. Een kopje thee, een bakje koffie of een heerlijk glas fris samen met een hapje uit eigen keuken (zoet e/o hartig). Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan nagenieten van de dag, onder het genot van een door ons geserveerd drankje. Afrekenen hoeft niet, deze krijg je van ons!